餐廳: 元気寿司
資訊:

2019-01-24 157 瀏覽
以前食開元氣都好方便又快捷,因為職員幫我地一次過落單,食完閃人。依家反而麻煩多多,話説今日一家三口去食元氣,老公以為bb手抱住唔計,所以禁2位,咁我之後排隊時都同個門口男職員講聲,希望盡量幫我地安排坐卡位,等左半個鐘,終於到我地入去坐,點知個带位職員好悔氣話,其實呢你地下次記得攞位攞3位,個bb都計,又唔洗錢,方便我地安排,心諗 :等左咁耐都安排唔到,最多咪抱住bb坐bar枱逼小小幸好有個女職員拎左個bb櫈俾我地1 :坐底左周圍望個pad係邊,都無pad俾我地落單2 :仲要用自己部手機落單,禁到無嘜電,如果手機無電咪唔洗食3 :每次最多可以落6樣,而且每次來都係一隻碟一件4 :仲要每次來親野食,都要拎完擺落枱,又要禁一禁個制,來幾次野食就要禁幾次制,禁到我都炆...又要顧住bb,真係好鬼煩5 : 怪唔之得比以前等位時間長左,係因為啲人用pad慢慢揀,慢慢食,食完都無人手拾枱,真係好浪費時間
心諗 :等左咁耐都安排唔到,最多咪抱住bb坐bar枱逼小小
幸好有個女職員拎左個bb櫈俾我地

1 :坐底左周圍望個pad係邊,都無pad俾我地落單