餐廳: NOC Coffee Co.
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-08-18 490 瀏覽
耐不耐都會去下NOC,佢啲咖啡係幾好飲。但係令我地成日卻步有兩點 —> 第一係時常要排隊,第二係服務超級差。咁今日就揀咗11點去到一定唔使排隊啦。果然如我預期,不用排隊直接入座。門口接待員依然秉持佢哋一貫嘅強差人意服務,黑面迎接,晨早流流冇笑容,跟住就帶咗我哋入座。咁我嘅屋企人經過 cashier,見到個餐牌就攞起睇吓。咁沖咖啡嗰位哥哥居然阻止佢!幾冇禮貌地講話叫佢坐埋位嘟QR code就會睇到!咁得意?唔俾人睇餐牌?唔鍾意嘟QR code喺電話睇得唔得?其實間咖啡店裝修得咁靚咁開陽,為何要請這些員工?咖啡店唔係 suppose 應該令人relax嘅咩?我哋喺度食晏,坐咗一個鐘頭鬆啲,坐喺沖咖啡嘅位置側邊。咁見到佢幾個員工男男女女喺度傾偈又識得笑個喎? !但係對住客人就絕對唔可以哭㗎!唔知乜嘢服務態度?真係要請教吓劉德華。P.s. 其實價錢一啲都唔平咁嘅服務態度真係要檢討吓囉佢哋嘅management。
2023-08-18