2023-05-09 71 瀏覽
今日特意黎黃埔天地試新嘢 黎到餐廳🍴仲未多人 一入就有位 waitress比咗qr code落單 仲有free wifi可以用😌 免得disconnect 落唔到單 我哋總共🟰叫咗4樣嘢嫩雞肉牛油果雞蛋藜麥花椰飯(生酮)(0/10)因為加咗藜麥 呢碟菜非生酮友好 最多叫低碳 生酮人士要注意‼️ 一黎到好大蒜味🧄 成碟野應該用咗生蒜 after taste好重。。而且食到一半發現雞肉未熟 waitress話會同廚房了解下 但冇後續..香煎刺身帶子明太子忌廉汁意粉 (7/10)忌廉味好足 估唔到幾好食👍 而且帶子大大粒 香印提子拿破崙芭菲 (5/10)拿破崙比較硬身 好難先整得開🤯 而且甜品比較細份 層次感不足 建議加層蛋糕底🍰 中間jelly無味。。整體食物質素比較參差 建議廚房再加強食物質素 而且2個人加埋4百幾蚊 性價比較低。。

嫩雞肉牛油果雞蛋藜麥花椰飯(生酮)(0/10)

香煎刺身帶子明太子忌廉汁意粉 (7/10)
忌廉味好足 估唔到幾好食👍 而且帶子大大粒

香印提子拿破崙芭菲 (5/10)