2010-06-27 6 瀏覽
剛失戀, 想搵人陪飲野, 唔知係咪world cup關係個個吹水朋友都唔聽電話係lee個時候天使出現, 隔離房秘書仲係公司未走, 一於捉住佢.附帶條件係要同佢老父食完飯先. ok 無問題我地即時殺入紅磡, 係我印象中紅磡無咩野食, 我以為佢只係帶我去中式小菜館食飯, 點知佢帶我去後街一間小西餐館食野. 一去到門口小, 唔會特別留意.感覺普通西餐廳一間, 但一睇menu 嘩~ 都係中位價wo $78 & $138 (set)由於未食過關係我當然唔會揀個貴家la, $78 食羊架 ok 呀, 就lee 個.朋友食138 (set) 意大利燴飯, 朋友爸爸食 $78 鱸魚係等食飯途中, 朋友爸爸好健談, 因為愛好書中物關係每分每秒都好似睇緊戲湯終於到la, 我叫左菜湯, 朋友叫左忌廉湯. 好味但唔突出朋友個餐有跟mixed vegetable salad, 而佢個意大利燴飯好大碟, 料都好多下wo我個羊架好juice, 好好味, 一碟有四件真係唔係好夠喉下次再同朋友去食先!
附帶條件係要同佢老父食完飯先. ok 無問題

感覺普通西餐廳一間, 但一睇menu 嘩~
都係中位價wo $78 & $138 (set)

我個羊架好juice, 好好味, 一碟有四件真係唔係好夠喉

下次再同朋友去食先!
2010-06-18