原本想食鍋碟但滿座排長龍, 見呢間嘢無乜客唔駛等,唯有試下啦,我就叫咗好普通嘅粟米龍脷柳碟頭飯,應該好快有得食啦,點知等咗成半個鐘,叫咗三次要快啲上啦,頭兩次嗰個女人好唔耐煩話等一陣啦,好似煩到佢咁,第三次就好無禮貌咁講啲魚係個爐度喎,吓,咁算係好大個原因呀,碟嘢黎度仲要好大聲話小心呀小姐, 大力掉嗰碟落黎,我以為佢有咩咁難整,就只不過係罐頭粟米汁加兩塊細細嘅魚柳, 仲要唔係熱喎, 味道不過不失,我兩位朋友已經一早食完, 加上就遲到啦,我要好快食,其實個餐簡單到不得了,根本唔使特別整啦,都可以咁耐,最重要係無禮貌,唸唸下快餐店包杯嘢要$40係唔值,唔怪得食飯時間都無乜客,一定不會有下次幫襯!
2012-04-12