2021-07-18 102 瀏覽
紅磡感覺上有左地鐵後,餐廳種類日漸增多,各式各樣都有,價錢都相對吸引,性價比係相當高,而今次呢間日式fusions 菜有驚喜(我自己咁叫啦),餐廳有定食建議組合“米+主+冷+温”,每款都有好多選擇,總有一款岩你。 拎飛後大概等左10分鐘到就已經有位,可能過左食lunch既高峰時間,身邊既枱都一一陸續離去。無影相,無相片提供,唔好意思,但總括今次叫左食物都無失望,尤其東坡肉,一咬落口就溶化,唔會覺得肥膩,再配上白飯一齊食,味道口感相當之好,再加上其他食物搭配,整體感覺很好,下次可以試下其他食物。有個小插曲要讚下餐廳既做法,食物有問題時,即刻換過比你,再主動地free埋個甜品。員工有禮,見到佢地亦有立刻研究點解會咁,因為係本身個食物入面,上枱時係無問題好靚仔,你唔銳開都唔會見到。