🍜難道係被串燒耽誤嘅麵店😂🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖遊紅磡🐠 #小胖遊黃埔🐠 —————————————————🔹虎蝦濃湯麵 $128 最有驚豔嘅菜式,個湯真係超級濃郁龍蝦味,湯Creamy偏稠身🧡,幼麵條輕易掛湯,啖啖海洋嘅鮮味在於口中🌊熱辣辣炸虎蝦,表面沾滿櫻花蝦做炸皮,而非一般粉漿😛,蝦味double up🆙蝦外脆、肉質爽口彈🦐我哋飲晒成碗湯,難怪咁多人推介🤭🔹本格撈麵 $72同樣係幼麵條,有蛋、肉碎、京蔥、大蔥、木魚碎、紫菜,撈麵蔥香特濃,麵質都算有咬口,蛋汁令撈麵唔會好dry,相對輕盈之選🌱不過還是虎蝦更勝一籌🤟🏻🔹蜜瓜牛卷 $24🔹葡提鴨卷 $24 2款都幾特別,肉燒得惹味,軟腍肉質帶油香,一咬落去蜜瓜🍈/提子🍇瀑汁,水果清甜水潤中和串燒熱氣同油膩感,份量細細粒(友人覺得少少貴),如果2選1比較推薦 葡提鴨卷🌟—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌘🤑性價比:🌕🌕🌕🌖🌑🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌘🌑🥰舒適度:🌕🌕🌕🌘🌑🤤回頭率:🌕🌕🌕🌖🌑.♟Overall♟價錢親民🤟🏻 虎蝦濃湯麵必嗌‼️串燒選擇幾多有特色,唔怕貴可以嗌幾款🍢偷望隔離枱點一品料

🍜難道係被串燒耽誤嘅麵店😂

🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂

#小胖遊紅磡🐠 #小胖遊黃埔🐠
—————————————————
🔹虎蝦濃湯麵 $128
我哋飲晒成碗湯,難怪咁多人推介🤭

🔹本格撈麵 $72

🥰舒適度:🌕🌕🌕🌘🌑
🤤回頭率:🌕🌕🌕🌖🌑
♟Overall♟
價錢親民🤟🏻 虎蝦濃湯麵必嗌‼️
串燒選擇幾多有特色,唔怕貴可以嗌幾款🍢
偷望隔離枱點一品料理都好吸引🤣下次再試下
  • 虎蝦濃湯麵