2017-08-11 53 瀏覽
8點幾黎到,完全唔需要等位,所以自己行左入去當時店內得幾枱客,吧入面企左3個人,樓面都企左2個人;我猶豫左一陣自己搵左個位坐低,彷彿冇人見到我咁見到d店員係完全唔忙,但仍然冇人發覺多左兩條友坐左喺度,幾分鐘之後先有個男仔見到我枱面水都冇杯就俾我但menu仍然要開口叫先肯攞黎,第一印象係零分望住個menu有d難攪,好特別又不至於,但d組合唔係人人啱落單時店員冇寫低,雖然我只係叫三樣野,但唔寫係會出事架...叫左個烏冬但佢俾左個黑松露意粉出黎,係咪衰呢說好的三色芝士呢?肉醬呢?有d粟米片就俾一pat芝士覆蓋住所以林哂唔好食,寧願分開三兜仔俾我點好過啦肉醬就好似冇出現過咁就係一個齋嘅risotto,唔知具體入面有咩料只可以話d洋蔥真係好夠細碎,食左都唔覺因為之前出錯左所以最後先出現嘅烏冬卡邦尼係一如所料咁膩,同埋冇諗過咁多汁,成個湯咁隻溫泉蛋係由頭到尾都冇見過佢,睇返張相應該係喺d芝士粉下面個人黎講就麻麻地烏冬搭卡邦尼店內環境尚可,但我估如果多人的話就會同隔離枱好親密仲有就係冷氣好大,凍到冇心機食野
8點幾黎到,完全唔需要等位,所以自己行左入去
但menu仍然要開口叫先肯攞黎,第一印象係零分

望住個menu有d難攪,好特別又不至於,但d組合唔係人人啱
叫左個烏冬但佢俾左個黑松露意粉出黎,係咪衰呢
三式芝士肉醬墨西哥粟米片
說好的三色芝士呢?肉醬呢?
肉醬就好似冇出現過咁
田園汞班牙素飯
就係一個齋嘅risotto,唔知具體入面有咩料
只可以話d洋蔥真係好夠細碎,食左都唔覺
溫泉蛋卡邦尼稻庭烏冬
因為之前出錯左所以最後先出現嘅烏冬
卡邦尼係一如所料咁膩,同埋冇諗過咁多汁,成個湯咁
隻溫泉蛋係由頭到尾都冇見過佢,睇返張相應該係喺d芝士粉下面
個人黎講就麻麻地烏冬搭卡邦尼

店內環境尚可,但我估如果多人的話就會同隔離枱好親密
仲有就係冷氣好大,凍到冇心機食野
2017-08-10