2012-11-05 6 瀏覽
去POLY聽TALK, 梗係唔少得試下附近既野食架啦~SEARCH下就搵到呢間雞蛋仔舖.落到橋, 唔知原來係U TURN反方向既位置. 好在有GOOGLE MAP~去到, 見到都有D人係度等緊. 入去叫左個朱古力味, 盛惠15蚊, 算唔算貴? 試過先知!未黎之前係POLY食左個米線, 好在肚仲有位裝雞蛋仔! 因為其實食成個都幾漏!叫NUMBER既係個小朋友, 好幫得手WOR~~係有牌俾你拎住等架,好有模式~一拎, 熱LALA~香噴噴~聞落去好濃既朱古力味!一MI, 就見到裡面既朱古力漿,用料足先有咁既效果!食落去, 感受到熱LALA既朱古力味係口度。其實起初我以為真係會一粒粒既朱古力碎係入面,但原來唔係。 兩者其實各有各好,如果有一粒粒好似麥提莎既質感既雞蛋仔我都想試下。講番正題,佢內面做得唔錯,又有朱古力味又有蛋味。但外面我覺得唔夠脆。 可能裡面多左D野令到雞蛋仔有小小濕,好快LUM左。但整體係正既~一個人食SAI佢真係好飽!
去POLY聽TALK, 梗係唔少得試下附近既野食架啦~

SEARCH下就搵到呢間雞蛋仔舖.

落到橋, 唔知原來係U TURN反方向既位置.

好在有GOOGLE MAP~

價錢牌
叫NUMBER既係個小朋友, 好幫得手WOR~~

係有牌俾你拎住等架,好有模式~

一拎, 熱LALA~香噴噴~聞落去好濃既朱古力味!

一MI, 就見到裡面既朱古力漿,用料足先有咁既效果!
流心!
食落去, 感受到熱LALA既朱古力味係口度。

其實起初我以為真係會一粒粒既朱古力碎係入面,但原來唔係。

但整體係正既~一個人食SAI佢真係好飽!

2012-10-20
15 分鐘 (外賣自取)
$15 (宵夜)
流心!