喺12期搬走咗之後就冇再幫襯因為唔係好就腳。今日星期日特登行過去一期試吓。食物方面都係大家樂出品,正正常常冇乜特別出色。去得一粥麵,比呢個價錢,咁當然唔會係諗住食半島出品。要提一提 D 阿姐啲服務態度,同12期嘅時候一模一樣 - 劣!keep到水準喎!都係咁差成日寸啲客!例如我叫冰鎮奶茶要加冰,見到張單打住走冰,咪問吓佢係咪真係會加冰,咁佢就好惡咁話走冰即係加冰囉你唔明咩!咁囉。咁我又真係唔明喎。跟住去攞嘢食,隔離位男士問佢點解一set海南雞飯要分開兩個tray。咁食物櫃檯嗰位阿姐又係冇禮貌地講話 = 因為一個tray放唔落。咁一來我又覺得唔使咁冇禮貌嘅,你解釋比個客聽咪得囉話晒都係客人。咁之後男食客就無奈地先攞一tray,轉頭再攞另一盤啦。咁我就喺度等緊嘅,就聽到食物櫃檯阿姐話你咁叻咪一次過攞晒囉。位男士就聽唔到嘅不過我聽到囉!係咪真係要用咁嘅態度對食客呢?
2023-06-25