伊Burger Cafe各式🍔🥪🥐不嬲全部都好岀色🤤今日小編就特別介紹大件夾抵食下午茶☕️#小胖遊粉嶺🐠—————————————————🔹牛油果🥑煙三文魚厚多士 $38牛油果同煙三文魚基本上係永遠唔會岀錯😍三文魚份量唔少,底下仲有蛋沙律🥗,令成個toast唔會好乾💦熱辣辣厚多士邊脆,中間麵包🍞鬆軟,配合以上材料超滿足🙆🏻‍♀️ ⭐️重點係營養豐富又唔算肥,食哂成個都無罪疚感🤟🏻.🔹雞扒厚三文治🐔$50🥪麵包用牛油🧈烘到金黃色💛入面有雞扒、蛋、芝士、生菜、火腿、少少沙律醬,真係超級大份🤩見到已經流口水(相影得唔夠靚🥺)🐔雞扒大塊得黎又滑勁juicy,芝士半融真係不得了😆⭐️每啖都好滿足,要慢慢食先食得哂!🍞最勁係之後凍左都仲係好鬆脆,唔會硬👍🏽💡以上tea set奉送餐飲,凍飲要加$5 —————————————————🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌖🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌖🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑🥰舒適度:🌕🌕🌕🌖🌑👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌕.♟Overall♟足料又大份,重點係味道相當好❣️所以CP值完勝🤟🏻如果係屋企樓下我會成日去食🥺
伊Burger Cafe各式🍔🥪🥐不嬲全部都好岀色🤤
今日小編就特別介紹大件夾抵食下午茶☕️
#小胖遊粉嶺🐠
—————————————————
🔹牛油果🥑煙三文魚厚多士 $38
⭐️重點係營養豐富又唔算肥,食哂成個都無罪疚感🤟🏻

🔹雞扒厚三文治🐔$50
🥪麵包用牛油🧈烘到金黃色💛
🐔雞扒大塊得黎又滑勁juicy,芝士半融真係不得了😆
⭐️每啖都好滿足,要慢慢食先食得哂!
🍞最勁係之後凍左都仲係好鬆脆,唔會硬👍🏽

💡以上tea set奉送餐飲,凍飲要加$5
—————————————————