2021-05-23 522 瀏覽
🍽️用餐日期:17/05/2021🕚用餐時段:午餐時段🕐🤤等候入座時間:10分鐘朋友推介粉嶺呢間餐廳,上網又睇到群記好出名,於是決定去試下!🌞豬手粗面(大)講下佢個湯底,食落唔覺多味精,比起其他餐廳嚟講算清甜,成日食米粉河粉,今次一試呢種粗麵覺得好特別!推介!豬手食落唔會太韌太淋,食完一舊會忍唔住繼續食第二舊!🤣順帶一提,豬手配埋佢哋嘅辣醬好好味!!!🌞牛腩河粉(大)牛腩唔會太老,唔會出現咬唔開嘅情況!河粉同出面嘅餐廳差唔多,冇咩特別😋,但係呢碗牛腩河粉係好味抵食嘅!🌞牛丸(細)推介大家一定要嗌嚟試下!唔知係咪食得多其他餐廳嘅大大粒牛丸,嚟到呢度食呢啲牛丸細細嚟好得意,食落有驚喜,好彈牙!😍一定要試下!溫馨提示:*除非你超級細食,唔係嘅掛都係建議要大碗嘅麵,因為就算係大碗都唔係你想像中咁多!🍜*餐廳環境比較簡陋冇冷氣,但係設有風扇,建議怕熱嘅話夏天可以帶部風扇仔,食得舒服啲!餐廳冇冷氣都有咁多人排隊幫襯,可想而知呢間餐廳真係值得一去!
🍽️用餐日期:17/05/2021
🕚用餐時段:午餐時段🕐
🤤等候入座時間:10分鐘

🌞豬手粗面(大)
豬手粗麵(大)

🌞牛腩河粉(大)
牛腩河粉(大)

🌞牛丸(細)