去東大街緊係要掃街🍡呢個pancake完全無令我失望🥰係幸福嘅味道啊!🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖遊點筲箕灣🐠 —————————————————🔹焦糖燉蛋雪糕班戟 $35真心好正,即叫即整Crêpe可麗餅皮薄軟熟,帶蛋香,入面包住焦糖燉蛋、雪糕、cream等餡料🥞表面係原個焦糖燉蛋,燒到金黃剔透、薄薄脆焦糖,溫暖而綿滑細膩口感的燉蛋🥚,燉蛋同雪糕冷與熱交融,口感相當豐富😛有多款雪糕🍨口味選擇,分別試咗豆腐同綠茶🍵,2款都唔會太甜,特別喜歡豆腐味🤍慢慢散發豆香、份外濃郁,感覺清新🫶🏻而食到最底有少少忌廉☁️————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌖🤑性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌖🌑🥰舒適度:/🤤回頭率:🌕🌕🌕🌕🌑.♟Overall♟每啖都滿足貪心甜品控胃口🤭呢個價錢CP值超高🆙如果想買返屋企,可以揀$100/4個crème brûlée🍮—————————————————🏝 I Love 戟 - 班戟專門店 筲箕灣東大街76號地下C號舖.#小胖遊記🐠 #小胖甜品🐠 #小胖街坊🐠

🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂

#小胖遊點筲箕灣🐠