2024-01-04 96 瀏覽
之前疫情係公司同同事都會lunch叫外賣返公司食,有一次試過叫呢個之後,一直都係我地既lunch常叫既餐廳,今次同朋友路過見到門店,梗係帶我未食過既朋友入去一試啦😌平日晚市都好多人,而且大部分人都係叫雞粥或者生滾粥,睇黎都係熟客啦,所以我都同朋友介紹左一下有咩好食,好快就落單啦我地都😎🐔必叫貴妃雞粥!!!!!非常之出名既貴妃雞粥係原煲熱辣辣枱,超級推薦!!!!雞粥粥底好綿滑,仲有雞油味,好香!D雞都係一如既往咁好鮮甜😋🦑脆炸魷魚鬚魷魚鬚新鮮即炸熱辣辣!!炸到卜卜脆都唔會好油膩,仲有d喼汁係旁邊比你點黎食🧂😝🦐蒸蔥花蝦米腸粉腸粉皮好薄,好滑都好夠米香,蝦米、蔥花都好多,非常之足料,唔洗加好多醬汁都已經好好食🤤小菜︰菜心炒牛肉🐮菜心好鮮甜,牛肉唔會炒到好鞋好老,有蒜、蔥、薑一齊炒,十分惹味🤠

🐔必叫貴妃雞粥!!!!!

🦑脆炸魷魚鬚

🦐蒸蔥花蝦米腸粉