2020-02-15 28 瀏覽
情人節又到啦, 唔想食西餐比人劏... 有一個好選擇 就係食日本野啦😃今日一早知道係港島呢邊放工,即刻上網預約左間日本小店😃 入到去雖然地方唔係好大,但佈置方便都花咗好多心思,座位都坐得好舒服👏🏻講下招牌菜黑松露忌廉海鮮湯烏冬,唔好睇佢個樣細細碗,其實係超多料🤣 有2隻大元貝同埋好多三文魚肉。 烏冬方面係比較扁身彈牙,每一啖都掛滿湯汁。黑蒜灸燒極濃黑豚肉拉麵亦係招牌菜之一, 成碗好濃蒜味同醬油味,岩哂我呢d重口味人士😃由於兩款主菜都好唔錯,所以我哋仲叫左好多小食😂鹽燒白鱔同三文魚腩串都係值得一讚, 由於係燒既關係,魚油味好特出, 好香👍🏻👍🏻另外明太子雞翼又係好抵食,咬開裡面塞滿左明太子, 食完一隻已經好飽。呢間店一定會再幫襯,希望仍keep到咁好既水準😋
今日一早知道係港島呢邊放工,即刻上網預約左間日本小店😃

由於兩款主菜都好唔錯,所以我哋仲叫左好多小食😂

呢間店一定會再幫襯,希望仍keep到咁好既水準😋