2019-09-06 728 瀏覽
已經黎食過幾次, 但我真係忍唔住要寫食評啦講真, 小菜款式唔夠多, 我只揀到幾款, 而自己本身鍾意食西檸雞, 所以黎親都會叫但由上年冬天起, 我食過一次之後, 之後黎親叫西檸雞, 侍應都話無每一次黎之前都話俾多次機會佢啦, 點知去到又係無, 已經失望左3-4次啦, 有次侍應話係因為未解凍直到呢次, 我係門口等入座前, 已經問定有無西檸雞, 收錢阿姐話有坐低左, 阿姐俾左例湯我地後, 我地就order啦, 呢個落單阿姐又話今日無西檸雞我話門口果個話有架喎, 佢話門口果個唔知嘛我心諗~你唔知就唔好亂UP 啦~妖就係咁, 又俾人呃左入黎食小菜款式真係好少, 好難揀先揀個蒸鲩魚, 但條魚唔新鮮, D 肉晦晦地, 真係好失望蝦醬通菜鮮魷, 唔知點解條魚黎左, 但碟菜都未黎, 明明係一齊落單之後我發現阿姐係特登較時間晏D 黎先上碟菜, 可惜好心做壞事, 我地變左食完條魚先黎菜而且碟菜好咸我決定以後都唔再黎食, 連西檸雞咁common 既食材都無, 我理得你之後有無西檸雞呀
已經黎食過幾次, 但我真係忍唔住要寫食評啦

我話門口果個話有架喎, 佢話門口果個唔知嘛
我心諗~你唔知就唔好亂UP 啦~妖
就係咁, 又俾人呃左入黎食

而且碟菜好咸