2022-06-06 978 瀏覽
📍 觀塘/牛頭角 樂園粉麵專家[觀塘牛頭角道319號地下]記得係profile㩒入條link睇下附近有咩好西啊😉今次又係平民良品😂話說我係因為mirror嘅frankie推薦先試呢一間😂佢係牛腩河專家,專家推薦到就試下啦🫰🏻 今次叫咗牛筋牛腩河($39)+特色經濟套餐b [金錢肚河+油菜+可樂]($48)👍🏻:雖然d相睇落好淡而無味咁,但係其實鹹香十足,每樣餸都滷到日哂味🤤🤤 超級推薦牛筋同金錢肚,完全唔騷又重牛味,而且唔係咬唔開個種👍🏻👍🏻呢個價錢呢個質素真係冇介紹錯😆😆算係街坊平價之選,出餐快、價錢公道、味道有保證👎🏻:雖然呢個價錢我都唔會expect好好景,但係環境就真係好一般…所以見到好多人買外賣而唔係堂食😅其他野食都不過不失,都見到多人叫炸魚片,下次可以試下,應該會再encore😉😉