2024-05-15 76 瀏覽
朋友介紹發現原來有一間好抵食嘅社企餐廳係牛頭角🌞上到去發現原來係一個工商業大廈入面仲係教會,佢哋推動長者事工關懷長者身心靈,價錢抵員工又好禮貌🌸聽佢哋講原來好多附近返工嘅人都會去嗰度食lunch或者聚會,而且佢哋餐廳嘅加一都係用嚟做善事捐俾泰北天恩難童中心做日常開支🌟可以食飯同時可以做善事真係值得支持✨💫濃厚牛魔王湯飯set入面勁多料,有牛筋、牛肚、肥牛、牛丸、牛柏葉仲有啲芽菜做配料。另外湯底係無味精8小時熬製,真係飲晒都唔覺得口渴,而且係好清嘅牛味唔會油膩。所有set都有油菜、前菜、甜品、水果同飲品,份量又大真係好抵。⭐️泰式滷水豬肘飯set除咗平時套餐會跟嘅食物之外,仲有椰子清雞湯清淡得來會飲到雞味。滷水口感偏甜但係同豬肘好夾。我加咗兩蚊要冷泡花茶非常解渴。

💫濃厚牛魔王湯飯set

⭐️泰式滷水豬肘飯set