2023-12-15 179 瀏覽
喺調景嶺返學,由於我本人好鍾意食米線,有陣時放lunch會特登過嚟食米線!午市時間,有時好多人,要喺出邊排隊,仲會成日搭枱,不過為咗盡快可以食到好食嘅米線,搭唔搭枱都冇乜所謂我每次嚟都一定嗌豬頸肉!超級好食!啲肉好大塊,食落個口又爽脆。佢嘅魚腐都好大嚿,索埋啲湯汁,真係好食得好過分!所以嗌一杯鹹檸七就可以幫助解渴值得一提嘅係佢嘅炸醬,同出邊普通米線唔同嘅係,佢唔係甜甜地嗰種炸醬,而係有啲腐乳味嘅好特別嘅味道,我覺得拎佢嚟送飯都一流🤣🤣我都有食過佢嘅豬皮,店舖嘅menu有推薦,而我就覺得佢嘅味唔係咁啱我食,但係佢好辣係幾正嘅。一開始我唔知道原來嗌3餸可以免費送嘢飲🤩之後我再去食就次次都嗌3餸了!溫馨提示特飲如鹹檸七係要加$4的再溫馨提示,佢嘅酸辣湯底係非常之酸,我鍾意佢嘅麻辣湯底多啲,推薦俾大家食

所以嗌一杯鹹檸七就可以幫助解渴

溫馨提示特飲如鹹檸七係要加$4的