2021-09-12 345 瀏覽
happy friday 當然要食野la, lee 間一直都好想試,於是就去食,果日係星期五,可以red, white, processco free flow, 話說同事早到拎枱先,staff 貼心地幫我地全枱倒定紅酒餐廳入面佈置唔錯,fine dining 格局,服務非常好,我點左個frunch set, 首先黎個spinach salad, 好足料,食落酸酸甜甜,已經開始飽飽地然後黎左碟燈籠椒仔,用鹽奄咸還是鹽水焯熟左,第一次見lee 個食法,原來幾好食,而且同紅酒好夾跟著main dish 就係truffle and procini mushroom rice, lee 個類似泡飯,豐富既黑松露味道,有磨菇,類似雲耳,南瓜粒,非常好食,份量十足最後個dessert 就係berry cheesecake,好鍾意個曲奇餅底,令到有咬口果種感覺,跟著再黎杯白酒,感覺良好

2021-09-03