2017-06-20 1145 瀏覽
尋日through table map book左檯同媽媽慶生有email再re-confirm已經好surprise仲話如果係special occassion記得通知佢地咁我梗唔輸蝕叫佢幫手响甜品碟寫番句happy birthday逐樣講下啦:環境:裝潢係靚既,不過將客人安排晒坐同一個area真係好鬼嘈食物:坦白講,salad & cold cut buffet係正既,大可以唔order main course。西班牙海鮮飯一般般,lunch海鮮預左少架喇;而個鑊仔薯唔脆,油淋淋,上到檯只係暖,同green waffle個鑊仔薯粒簡直係差天共地!甜品中規中矩無咩驚喜,creme brulee唔夠滑。服務:100分本來想叫staff幫我地用手機影相,點知佢拎個即影即有幫我地影,仲連埋張卡,寫埋祝福語,媽媽十分開心。本身dessert我order cheese cake & affogato,礙於本身呢兩款甜品都不是碟上,所以佢on the house整多客creme brulee寫上happy birthday&點埋candle,好貼心!今日都仲收到sms多謝我幫襯,食左400零蚊有
有email再re-confirm已經好surprise
仲話如果係special occassion記得通知佢地
逐樣講下啦:

服務:100分
今日都仲收到sms多謝我幫襯,食左400零蚊有咁既service, 我一定會再幫襯!