2022-12-23 173 瀏覽
呢度出名酸種麵包🍞🥖🥐🥯 幾好食呀!又多選擇👌🏻 估唔到沙律睇落都好吸引,想食得健康啲嘅朋友都可以一試!🥗 Vegan Salad 200g($50)有五款口味可以選擇,每碟可以選兩款沙律😌 我揀咗西蘭花沙律及蠶豆藜麥沙律,朋友揀咗香辣地中海小米沙律,三款都非常新鮮👍🏻 香辣地中海感覺上唔算太辣,好重香料味,充滿地中海風情❤️🥖酸種脆片($48)好脆口,似係食緊薯片,唔係好食到酸種麵包嘅感覺👏🏻 佢每一塊嘅表面上沾咗少少橄欖油及香草醬,少少鹹香,幾特別💜🥐杏仁酸種牛角包表面上鋪滿杏仁及開心果碎,牛角包煙韌有咬口,入裏有吉士醬,食完感覺幾飽,好滿足🤌🏻☕️ Latte 每杯咖啡上面都有一片朱古力附送,係70% Valrhona Chocolate 🍫 咖啡入口比較 nutty,有啲苦,普通。
呢度出名酸種麵包🍞🥖🥐🥯

🥗 Vegan Salad 200g($50)

🥖酸種脆片($48)

🥐杏仁酸種牛角包

☕️ Latte