2018-05-28 341 瀏覽
好叻仔搵到呢間新開既西餐, 係利東街行過一兩條街都算幾近地鐵站雖然呢條行比較靜, 但都唔難搵可能因為新開既關係星期五都無FULL HOUSE, 實在太好啦, 可以靜靜地咁Chill下餐廳提供既位置唔算多, 枱與枱之間相對上比較闊落, 傾計都唔怕嘈到隔離!Hand cut Jamon de Iberico de Bellotaham既油脂分佈平均, 單食會偏咸, 不過配白酒岩岩好Sauteed Tiger Prawn, Mango And Avocado Salad, Chili dressing好豐富既沙律, 比起周街都會見到既Caesar salad, 呢到既沙律配搭明顯有心思好多有大蝦, 芒果, 牛油果, 蕃茄, 沙律菜, 配黑醋, 感覺清新又開胃!Crispy Skinned Salmon三文魚皮煎得香脆, 但三文魚仍然好嫩! 無太多既調味, 食返三文魚原本既味道已經好出色!Pan-Roasted Sea Bass魚肉同樣地好嫩好滑, 唔會煎到乾爭爭!伴碟既薯蓉都值得一讚, 好滑好重奶味Grilled Ribeyes Steak (100oz)我地order左medium rar
好叻仔搵到呢間新開既西餐, 係利東街行過一兩條街
都算幾近地鐵站
雖然呢條行比較靜, 但都唔難搵

可能因為新開既關係

餐廳提供既位置唔算多, 枱與枱之間相對上比較闊落,
傾計都唔怕嘈到隔離!

ham既油脂分佈平均, 單食會偏咸, 不過配白酒岩岩好

Crispy Skinned Salmon
三文魚皮煎得香脆, 但三文魚仍然好嫩!
無太多既調味, 食返三文魚原本既味道已經好出色!

Pan-Roasted Sea Bass
魚肉同樣地好嫩好滑, 唔會煎到乾爭爭!
伴碟既薯蓉都值得一讚, 好滑好重奶味

我地order左medium rare
肉質好淋好juicy, 而家牛味好重

Mixed Mushroom
2018-05-04