2023-11-23 16 瀏覽
近年好興Poke,多數選擇既原因都係快同健康。呢日同位追求健康既fd黎食個晚餐,因為見呢間小店幾近之後睇戲果間戲院。入到黎估唔到又幾好坐同埋有d酒吧餐廳既感覺,因為呢度有酒同Cockail提供,好特別。大家各叫一個set好左既Bowl同Coctail,因為大家都有d選擇困難。雖然係set好左,但都有得揀壽司飯、珍珠糙飯或沙律菜。睇落幾色彩繽紛,食落好Fresh同健康,仲幾有層次同口感。原來Poke都可以同fd一齊傾住計飲住酒chill住食,唔一定係獨獨速食,哈!我果碗叫ONO$118有我最鐘意既雞蛋絲、三文魚和蟹棒沙律,呢個組合應該好受歡迎,我見有幾枱都有叫。揀左珍珠糙飯,飯同Toppings份量既比例大概一比一。朋友個碗叫OHANA $118佢同我都一致認同三文魚夠肥美,份量充足。野飲都幾有特色。

我果碗叫ONO$118

揀左珍珠糙飯,飯同Toppings份量既比例大概一比一。

朋友個碗叫OHANA $118
佢同我都一致認同三文魚夠肥美,份量充足。

野飲都幾有特色。