💛💛💛Mr Maki💛💛💛想食好耐,今日Lunch專程搭叮叮過去買外賣😚。座位唔太多,得8個,不過我眼見好多人都係買外賣,所以唔洗等位😛。三文魚兩味 $78諗咗好耐到底食吞拿魚定三文魚,最後因為三文魚個樣吸引啲,所以揀左佢😚。大大碗,份量好夠,有食唔晒咁多飯😂。仲有好多配料,例如:三文魚、椰菜絲、粟米、枝豆、牛油果等等。我覺得唔洗加餐都飽,抵食之選😛。麻麻地軟殼蟹 $62雖然佢叫麻麻地,但係一啲都唔係麻麻地,我估佢係麻辣咁解,食落唔係好辣架咋😂。每一舊卷都有軟殼蟹,同飯嘅份量好平均,做得卷物當然有青瓜啊蟹子啊個啲,令到個卷物好fresh,就算軟殼蟹係炸既,都唔覺得好油膩😆。叉燒濃湯拉麵 $28由於淨食卷物未必夠飽,所以就加咗$28要一碗叉燒濃湯拉麵。麵正正常常,主要係個叉燒加咗分,出乎意料個幾好食😆。跟餐加配 炸蕃薯條&日式沙律 $25本身好糾結到底要嗌炸蕃薯條定先生炸雞,兩樣都好吸引。最後揀咗炸蕃薯條,因為唔係度度地方都有得食🤯。絕對冇令我失望,炸得好香口,外脆內軟,裡面就好似平時喺街邊食嗰啲煨番薯咁樣,好棉好軟滑好好食😍。我喺公司食個陣,唔夠幾分鐘就俾啲同事搶晒黎食。橙味梳打 提子
💛💛💛Mr Maki💛💛💛

三文魚兩味 $78

麻麻地軟殼蟹 $62

叉燒濃湯拉麵 $28

跟餐加配 炸蕃薯條&日式沙律 $25

橙味梳打 提子味梳打
其中一個加餐既原因係有日本梳打😍。

埋單$193(無加一)
2022-01-05
15 分鐘 (外賣自取)