2019-10-13 481 瀏覽
夜晚6點幾到,難得有張吉枱,唔洗企係到食。唔知係咪每個人個burger都可以加唔同配料,等攞野食時間都幾長。叫左個little bacon cheese burger (唔記得左影相),可以自己加配料都幾得意。不過食到最尾張錫紙入面裝左好多油。要小心d,否則會搞到成手都係。Five guys好多食物都可以自選配料,Milkshake都可以,我揀左Chocolate,Oreo,Salted Caremal,Bacon。有得揀有cream定冇cream。我覺得有Cream好似掩蓋左你揀個d材料味,冇cream可能會好d。佢個Bacon好得意,mix曬所有野都好夾。唯一不足之處就係支飲管唔夠粗,好多時Oreo同Bacon都飲唔到。仲叫左一個薯條(Large size)3個人share,份量都好大。揀左小辣,佢會幫你mix左d味粉,但係我覺得d味粉係好重味精同偏濃味,個人不太鍾意。當晚要不斷飲水,所以如果真係要叫薯條,唔太建議叫佢落味粉。

Milkshake

Fries  (Large)
2019-10-11
Milkshake