餐廳: 貓之眼
資訊:

2020-09-26 403 瀏覽
今日星期五平日12:00到我已經係排到第6張枱如果係放lunch嚟食 真係要早到加上齊人先可以入座 所以有信心早到加齊人嘅先好黎入座 坐低加落單 全程差唔多5分鐘左右嘢食已經到咗 上菜速度真係好快咖喱豬肉+和牛漢堡蛋包飯 $96和牛漢堡個和牛漢堡幾重牛味 大大嚿又好厚肉 食得出入邊有洋蔥 略嫌肉唔夠Juicy 同埋可以再煎香啲面層個醬汁好似我之前喺日本食過嘅味道同個蛋包飯同埋夠和牛好夾同balance 蛋包飯:個蛋好滑 做到嗰種半熟未熟嘅蛋質地配埋個珍珠米 其實單呢個蛋包飯都好食咖喱豬:正常日式咖喱豬肉都算多 正正常常咁 完整體來講其實呢個飯一次過滿足左你三個願望咁成件事其實係幾滿足嘅佢有日本小店咖喱屋嘅感覺有時有啲掛住日本嘅咖喱屋可以過嚟試吓不過自己睇時間做人啦 lunch time真係好多人同埋我都覺得一個lunch來講 真係幾貴
今日星期五平日12:00到
我已經係排到第6張枱