餐廳: 貓之眼
資訊:

2014-11-18 1297 瀏覽
今日同家姐去試咗尼間蛋包飯,非常滿意!等位既時候員工都非常有禮貌,好客氣。到有客人埋單行出嚟既時候,員工再確認一下我地人數,好客氣咁話唔好意思,請我地再等等,清潔好枱面之後就請我地入去,再話唔好意思要我地等咁耐(但係可能因為我一路同家姐傾計,覺得其實都唔係等咗好耐啫)。坐低之後我地就點餐,係我地睇緊揀咩既時候有位員工好細心咁同我地講解各樣選擇,態度和藹可親。結果我同家姐決定share一個咖哩忌廉蛋包飯,因為打算陣間再去試oddies😆。決定咗之後員工都態度好好咁問係咪share?我話係,之後另一位員工即刻攞咗個碗同羹比我地,非常細心。蛋包飯既蛋非常滑溜!同我之前係Izxxx Curry食到既比真係無得彈。忌廉汁好creamy,我同家姐都好中意!咖哩汁都好好味,不過如果傑多少少會重正!食完之後真係好想再叫多碟,share真係唔夠喉!不過為咗保持戰鬥力去試oddies,唯有忍忍口啦!下次再食過!P.S. 尼度啲員工真係nice同friendly到不得了,同客人們都有講有笑,氣氛好好😄如果你地睇到尼篇食評,希望你地keep it up啦!我好欣賞你地!加油!
今日同家姐去試咗尼間蛋包飯,非常滿意!

點餐紙

碟底既可愛貓貓😽