之前見到KOL吹奏呢間野,咁就抱住一試既心態去食,KOL話官網訂位有75折,我早幾日係官網做左會員訂埋位,但酒店完全無打過黎confirm booking。到食個日,我地食到一半,職員無啦啦埋黎問會用咩優惠埋單,咁我好聲好氣問:係咪官網訂座有75折?個職員面無表情,態度不太好咁話:人地一早網上買飛先有75折,唔係你無啦啦黎食,話有就有。咁我聽完無言,準備照比正價,個職員突然又話:你自己上eshop睇下有無飛賣囉,有咪做比你囉個75折!即係咁,我都係好奇問下係咪好似個KOL講既咁,官網訂位有75折,無咪比正價囉,又唔係R著數,更加唔係比唔起錢,做咩咁既態度對我姐?其實75折都係平個一百幾十,洗唔洗咁既態度呀?其實比700幾800蚊一位既價錢黎食自助餐,都唔算話係好平,就算真係有折,都要比600幾蚊接近700蚊一位,呢個價錢黎食飯要受你氣,你地酒店真係檢討下啦!講完職員態度講返食評:食物質素普通,種類款式無KOL講既咁多,主打龍蝦唔新鮮,泰式主題但食物無泰國風味,係港式泰菜,味道真係好一般,冬陰功湯麵得個辣字,飲唔出冬陰功味,烤西冷生到咬唔入,已調味的煙三文魚有怪異臭味,講真唔係針對佢職員
其實75折都係平個一百幾十,洗唔洗咁既態度呀?
講完職員態度講返食評:
食物質素普通,種類款式無KOL講既咁多,主打龍蝦唔新鮮,泰式主題但食物無泰國風味,係港式泰菜,味道真係好一般,冬陰功湯麵得個辣字,飲唔出冬陰功味,烤西冷生到咬唔入,已調味的煙三文魚有怪異臭味,講真唔係針對佢職員態度衰就寫衰佢啲食物,係真係麻麻地!
唯一一讚佢個花生蛋糕,口味好特別,算係唔錯!
食完返到屋企,我地成枱人都又痾又嘔,職員態度衰已經一肚氣,仲要食到食物中毒,真係好無奈!
以下係食物圖片,當晚影既,比大家作參考。
烤牛肉
雪糕