餐廳: 茶星人 (海港中心)
資訊:

今日食完飯經開灣仔,就同同事一齊買左茶星人嚟飲,為今年嘅大家加油🫠飲落果然名不虛傳,好足料又好飲☺️🍋皇牌爆檸石里香($35)呢杯係充滿着員工嘅汗水💦因為佢嘅檸檬係員工手打擠壓出嚟,令到成杯飲品充滿着好香嘅檸檬味!加上用石理香烏龍茶做茶底,飲落好清新提神😋🧊火龍燕窩撞椰奶($48)估唔到呢個Combination咁夾😍飲落有一粒粒嘅燕窩,加上淡淡的火龍果香味同椰奶味,飲吓飲吓好快就飲晒🙈值得一題,佢嘅椰奶好滑,果然係王牌🥰🥭芝芝芒芒($35)芝士同芒果永遠都係好夾嘅😋飲落芝士味好香濃,芝士奶蓋飲落亦有鹹香嘅感覺🧀芒果味亦都好甜,唔會覺得酸🍊係一杯好飲嘅芝士芒果奶蓋☺️🍊水果大爆炸($35)呢杯其實即係水果茶,但佢好足料,水果量好多,每樣都感覺好新鮮,飲落都唔會覺得太甜或者太酸,感覺啱啱好👍📍 茶星人 (海港中心) (灣仔)灣仔港灣道25號海港中心1樓101號舖評分:⭐️⭐️⭐️⭐️/5人均消費💰:~$35-$48

🍋皇牌爆檸石里香($35)

🧊火龍燕窩撞椰奶($48)
火龍燕窩撞椰奶

🥭芝芝芒芒($35)

🍊水果大爆炸($35)

📍 茶星人 (海港中心) (灣仔)
灣仔港灣道25號海港中心1樓101號舖

評分:⭐️⭐️⭐️⭐️/5