2016-09-20 5131 瀏覽
因為生日,男朋友帶左我黎食自助餐,提早左一個月book枱,佢話會盡量安排窗口位,但都係無窗口位坐,有小小失望☹️。佢用餐時間係6.30-10,一開始仲以為有限時。食物質素好好,員工都好有禮貌,海鮮我比較like翡翠螺,好鮮甜,完全無沙,生蠔同蝦男朋友就話幾好味,蝦係會幫你mok埋,好貼心😆,試左一隻唔會好腥好咸最回本嘅龍蝦男朋友就話一般般,無咩味長腳蟹好新鮮,比外面自助餐嘅質素好好多,重蟹味又唔會過咸。另外仲有蜆,青口等等好多選擇,會不斷上新👍🏻👍🏻👍🏻。另外要推介羊架,燒得啱啱好。鵝肝。刺身,好新鮮。仲有燒帶子。甜品水準好驚喜,款式好多,有炒雪糕。雪糕推介白桃同雲呢嗱,一試難忘,出面食唔到嘅味道🙊。芒果糯米飯,飯好似係有班蘭味?仲有啲榴槤嘅甜品,男朋友話雪糕好香好重味(我勁遠都聞到,真係好勁榴槤味)最後走之前更係要食生果,睇到都覺新鮮✊🏻✊🏻✊🏻,其實仲有好多野食無食到,種類都好多選擇。飲品係走之前先會有一杯😟😟,但我地10點10分左右走都無人吹過我地,全程都食得好舒服,重點係風景好靚,下次聖誕會再去,十分期待,晚餐大約$770一位,間中去食一次我覺得值呢個價👍🏻👍🏻

食物質素好好,員工都好有禮貌,
海鮮我比較like翡翠螺,好鮮甜,完全無沙,
最回本嘅龍蝦男朋友就話一般般,無咩味
長腳蟹好新鮮,比外面自助餐嘅質素好好多,重蟹味又唔會過咸。
另外仲有蜆,青口等等好多選擇,會不斷上新👍🏻👍🏻👍🏻。