已經幫襯過N次嘅長龍烘焙店,今次襯母親節買多幾款食品返去孝敬媽咪~淨係見到包裝咁繽紛都好開心!呢款麻薯麵包係我經常買,價錢實惠,一包有6個,有幾款口味,其中抹茶同紫薯係我嘅最愛,口感好柔軟,甜度剛剛好~最多人買嘅有餡曲奇,有齊兩種口感,口味亦非常多選擇!呢排有幾款新出嘅產品/口味,都買咗嚟試!🆕糯米糍,有芒果、開心果、榛子脆脆同埋士多啤梨,尾3款都係新出嘅口味!糯米糍皮薄餡靚,餡料肉多但又唔會太甜~🆕盒裝蛋捲,有2款口味:抹茶同阿華田,揀咗屋企人喜歡嘅抹茶,口感好鬆脆!🆕獨立裝嘅隕石髒髒朱古力包又係新出,脆脆好食,濃郁朱右力味,會食到隻手都髒髒~仲有其他咸或甜嘅口味,每款都有造型!雜錦曲奇咩口味都有,size同厚薄剛剛好可以一啖食到~仲有好多人推介嘅樽裝飲品,今次揀咗咖啡latte,順滑香甜,易入口!⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯味道: 8/10服務: 9/10環境: 9/10打卡: 8/10推介值:9/10⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⊃✎⁾⁾喜歡呢個Post可給予”心心”以作鼓勵( ´͈ ᗨ `͈ )◞‎♡⃛⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

最多人買嘅有餡曲奇,有齊兩種口感,口味亦非常多選擇!

呢排有幾款新出嘅產品/口味,都買咗嚟試!

雜錦曲奇咩口味都有,size同厚薄剛剛好可以一啖食到~

味道: 8/10
服務: 9/10