2021-04-21 2098 瀏覽
St Regis Staycation Package包米芝蓮一星「潤」中菜館嘅Semi Buffet Breakfast,一大早就超興奮咁嚟到 潤 慢慢enjoy我嘅perfect brekkie~主菜有八款可供選擇,我唸都唔唸就揀左最signature嘅中式早餐!四款點心話咁快就送到!有至尊蝦餃、蝦肉燒賣、迷你荷葉飯、金蒜龍蝦春卷。金蒜龍蝦春卷真係一試難忘!春卷皮超脆,紋有d似waffle,裡面蝦肉彈牙,唔好講笑,十條我都食得哂!迷你荷葉飯嘅飯都超綿超入味,正!鮑魚滑雞粥嘅粥底超綿而且吸收左雞嘅精華,溏心鮑魚咬落有d黏牙,好有wowwow嘅感覺!Semi Buffet嘅選擇都好多,有salad、cereal、各式麵包、cheese、cold cuts、水果同果汁等。除左食物,潤嘅service都一流,服務態度親切有禮,上菜同收碟速度迅速,係一個好高質嘅米芝蓮早餐體驗。

至尊蝦餃、蝦肉燒賣、迷你荷葉飯、金蒜龍蝦春卷

金蒜龍蝦春卷