2017-02-24 4206 瀏覽
話說早兩晚同屋企人諗住食放題慶祝生日,上OpenRice 睇呢間d評語唔錯諗住試下啦!一坐低就好自然落單,但上菜的速度真係好慢,佢有限時兩個鐘用餐,但我地頭一轉叫的食物有d可以到差唔多夠鐘先黎,甚至有d我地叫左都無黎到!放題黎講呢間餐廳款式算少,味道更加一般,其中我地叫左一款魚直頭腥到想嘔!食物一般都算,但最離譜既係我從未試過食放題飲品每人只能寫一杯!放題不是應該任飲任食的嗎?只能飲一杯野飲真係好離譜!整個過程大家都已經食得唔係咁愉快,到埋單職員找錢的時候,我將所有找的錢都攞哂,結果職員黑我面!令到我更加嬲!餐廳有收服務費,我點解仲要比小費?老實說,如果你地餐廳服務好,我真係唔介意比小費,但呢間餐廳咁既質素,就算請我都唔會再黎!