2011-03-26 259 瀏覽
情人節book左去松菱食lunch, menu同平時一樣. 叫左2個 竹 Lunch set.食物質素唔錯, 海老同帆立貝都好新鮮, 而且師傅燒既時間都掌握得好好, 水準比起一兩年前差唔多薄切牛肉係我既最愛, 包住的蔥及蒜片, 就算我平時唔食蔥都會覺得冇問題.dessert係panna cotta, 但冇coffee or tea, 和三昧就有個日係weekday, 但係都好full, 被安排左去出面大台, 有D嘈, 而且係有2個師傅分工整比我地食, 佢地煮個時同時煮埋隔離位既食客, 所以全程都冇咩交流, 而且佢地整緊D野食既時候, 我地根本唔知佢地係整緊比我地定其他人, 所以想叫佢炒飯走蔥都唔得. service 比以前差, 埋單都等左好耐.so far 都係松菱好食過和三昧少少, 不過我想得和三昧service好D同份量多D.
2011-02-14
情人節