2015-03-25 1505 瀏覽
星期日有野好做就約個fd食個tea先!!!朋友話想食泰菜!!!咁就去食下新野先!!!環境好清休好舒服...令人好有去左泰國度假既感覺!!!咁我地就叫左個2人餐我就揀左杯青檸梳打,嗯...沖滿住泰國既味道!!!清新又可口既青檸梳打~正!!!朋友就揀左椰汁冰,濃濃椰汁味唔會太甜,冰涼好喝!!!越式蝦米紙卷越式蝦米紙卷哩個越式小食清清地香草味都幾勁絕無脂肪,蝦米配上蔬菜,岩哂減肥中的我了!!!馬拉盞炒通菜火侯十足香噴噴,唔會太辣,通菜新鮮爽脆,都幾大碟夠三四人一齊食TIM呀!!!青咖哩雞哩個咖喱有少少辣,但有香香滑滑咖喱味可能因為有蒜蓉炒椰菜苗所以中和咗D味啦!!!蒜容包 真材實料,包面真係有幾粒蒜容嫁,好好味,外脆內軟!!!芒果糯米飯糯米飯好煙韌,好有口感!!!好多甜甜香濃既椰汁同帶點微酸又多汁的芒果非常夾再加上煙韌既糯米飯真係不得之了
環境好清休好舒服...令人好有去左泰國度假既感覺!!!
咁我地就叫左個2人餐

朋友就揀左椰汁冰,濃濃椰汁味唔會太甜,冰涼好喝!!!
越式蝦米紙卷
越式蝦米紙卷越式蝦米紙卷
哩個越式小食清清地香草味都幾勁
絕無脂肪,蝦米配上蔬菜,岩哂減肥中的我了!!!
馬拉盞炒通菜
馬拉盞炒通菜
青咖哩雞
青咖哩雞

蒜容包
真材實料,包面真係有幾粒蒜容嫁,好好味,外脆內軟!!!
芒果糯米飯
芒果糯米飯
糯米飯好煙韌,好有口感!!!

2015-03-22