2020-05-19 957 瀏覽
做運動前想食少少野,所以叫碗剩墨魚丸同生菜,有個肥肥地既阿姐幫我落單,態度奇差,話墨丸湯已經有菜,我話我想要多菜,阿姐話你食住先。結果墨丸湯黎左,得生菜兩條,我食左兩三啖之後已經覺得個口好乾,墨丸味道又一般,埋單個時阿姐掛住抽煙,我係cashier都等左2-3分鐘阿姐先幫我埋單。我問有無得八達通俾錢,之後死死地氣拎部機出黎,叫我放張卡上去啊,我以為係touchless contact,你知啦,而家疫情期間,盡量都唔想掂部機,點知個阿姐又喝我,放上去啊!收據又無,屏幕又無顯示餘額,都唔知扣左我幾多錢。夜晚得一台客,而家疫情期間態度都咁差,服務都味道都唔得,以後都唔會幫親呢間野😡😡😡
2020-05-19