餐廳: 圓貝 (大王東街)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-11-05 163 瀏覽
我係被佢既 banner 吸引我去留意佢Have a guilt-free day 因為我正在減肥,所以覺得好適合我圓貝主張健康茶飲,用鮮植物奶、手工珍珠天然極低卡及碳水化合物、低升糖,簡直係見字要即買呀,飲咗冇罪疚感喎我叫咗-圓貝之戀 $48祁門玫瑰花茶、燕麥腰果奶、活性炭珍珠、仙草、奇亞籽及玫瑰花瓣夠改得夠浪漫,賣相都唔錯可能因為健康茶,味道都偏淡的,好似溝咗好多水咁,成個味都唔似平時飲既珍珠奶茶,不過好啦減肥減點甜吧朋友要咗-圓貝茉奶茶 $46茶、燕麥腰果奶、奇亞籽及排毒炭黑珠朋友的感覺和我差唔多,都係覺得太淡,不過朋友不需要減肥,所以佢覺得比較失望總結係一次就夠了
我係被佢既 banner 吸引我去留意佢
Have a guilt-free day
因為我正在減肥,所以覺得好適合我

圓貝主張健康茶飲,用鮮植物奶、手工珍珠

我叫咗-圓貝之戀 $48

夠改得夠浪漫,賣相都唔錯

朋友要咗-圓貝茉奶茶 $46
茶、燕麥腰果奶、奇亞籽及排毒炭黑珠

總結係一次就夠了