2014-09-22 3008 瀏覽
一直都認為拉面沒有甚麼好吃不好吃吧,不過在英國吃過淡而無味的拉麵,就更想快點回到香港吃拉麵了。 今日一到香港休息一回就想出外覓食,首先來到西九龍,識食就知道呢度有好多平靚正的不同類型食物。左逛逛右逛逛更比我見到這個特別的拉麵店,在啇場內不是在food court!真係估佢吾到環境都好特別好有日本感覺因為都是用竹做既,食物又即叫即做係正食客前面,所以油煙可能都會多啲,不過絕對無打滅我食慾,很快就決定叫隱世赤伝,有幾款選擇仲會有得選擇要吾要走蔥等,務求要達到顧客的要求。好快就有得食,拉麵彈牙,又可愛自己撈埋,仲有份menu教你點食最好,更有得加湯因為for你飲埋最後既精華 價錢亦算合理唔過有,我 絕對會再來這間咁有心思的拉麵店
隱世赤伝
 價錢亦算合理唔過有,我 絕對會再來這間咁有心思的拉麵店
隱世赤伝