去開深水埗,經過呢間火鍋放題見到入邊都好多選擇,所以一於入去試吓😋因為同行朋友唔食辣,所以我哋叫咗藥膳鮮雞煲湯底,可以補下😌雞肉嫩滑,藥膳味很濃很香😋原來仲有日式刺身,我哋叫咗三文魚刺身,好肥美新鮮呀😋牛肉拼盤:牛舌心、極上牛肩嫩肉、牛板腱、封門柳,每款牛肉都好香濃,牛味亦都好濃😋油脂分布平均👍🏻玻璃豬腩片淥耐咗都唔會肉質變老👍🏻一口自家雲吞、一口自家韮菜餃,真係一口一啖😋自家製真係好好味,10分推薦👍🏻😋 豬肉丸、丸筋丸都唔錯!豬肉丸入面有豬肉餡,仲好juicy😋手打魚腐、豆卜夠晒索味,食嘅時候真係好香濃嘅藥膳味😋當然唔少得要食雪糕,我哋叫咗荔枝味同雲呢拿味荔枝味好清香要雲呢拿真係入邊有雲呢拿籽,雪糕味道唔會過甜,好味😋

原來仲有日式刺身,我哋叫咗三文魚刺身,好肥美新鮮呀😋