呢1日相約朋友出黎sham shui po玩街食野!呢區消費較低,食野買野d錢都好好洗我地先行完玩具街,見識過好多批發價ga文具玩具真係好抵!行完我地就要開始第2個目的,食野啦.先黎呢間糖水鋪! 其實自己通常黎親就只係識食松記諗住都最好味最平嫁啦.但係open rice揾下其他間試下就揾到啦!個日我地大約下午3點幾4點去到.所以唔算多人好多空位.我地1人叫1樣食!有: 芝麻糊約$8,芒果黑珍珠$16,芒果明珠$16仲有哈密瓜黑糯米約$14!見到芝麻糊都諗住唔會太好味..因為食過幾次係街d芝麻糊無芝麻味.仲要水汪汪咁.仲差過我自己買返屋企即沖個d點知1食呢到d芝麻糊!真係好味!! 重芝麻味而且個種厚身杰杰的質地真係好味!仲要好似係$8/$9 1碗真係抵!芒果黑珍珠同芒果明珠差唔多,芒果汁同樣出色! 夠哂甜而且唔係artificial 的甜,你會食到芒果自己本身的甜味香味! 而我就鍾意明珠多d因為食落口感較好!最後哈密瓜黑糯米! d黑糯米好好味而且好多椰汁味! 哈密瓜就唔係咁甜但椰汁搭救!約$14都真係無得彈佢呢個糖水鋪真係又平又正!! 我下次梗係會再黎啦!松記要加把勁唔好俾後者追上
呢1日相約朋友出黎sham shui po玩街食野!
呢區消費較低,食野買野d錢都好好洗

我地先行完玩具街,見識過好多批發價ga文具玩具

真係好抵!

行完我地就要開始第2個目的,食野啦.
但係open rice揾下其他間試下就揾到啦!

個日我地大約下午3點幾4點去到.
所以唔算多人好多空位.
我地1人叫1樣食!

仲要好似係$8/$9 1碗真係抵!

約$14都真係無得彈佢

呢個糖水鋪真係又平又正!! 我下次梗係會再黎啦!
松記要加把勁唔好俾後者追上