2015-01-26 647 瀏覽
當晚等了一會兒, 不過可能是因為節日, 夜晚十一點多, 人流keep住冇停過, 不過買外賣會快d安排左坐係近門口位, 其實食完都會好快走, 今晚係衝住佢地個皇牌焦糖布甸椰皇子來的!!我超喜愛椰味的食物喔~餐牌上更有不少椰皇的甜品, 我就鐵定要焦糖布甸椰皇子, 朋友說想試下其他椰皇, 就叫左好似樣既小矮人分子椰皇子, 另外釀雪梨賣光了, 天氣凍, 個個想食d滋潤甜品, 所以想食, 也要趁早去吧!等左一陣, 焦糖布甸椰皇子就上桌, 我揀係暖暖地, 另外有凍食, 個椰汁好清甜, 再試下個焦糖布甸, yummy呀!!!! 好幼滑, 一啖布甸mix椰汁, 嘩~~不得了, 停不了, 椰皇內更有椰肉可吃的, 超滿足喔 XD朋友那個小矮人分子椰皇子, 跟我那個相似度有90%, 只差入面那些是jelly粒的, 朋友說是煙煙韌韌, 她很喜歡呢~還說下次可以試下其他款添
題外話/補充資料: 地點不算好找, 要花點時間
2014-12-25
$40 (宵夜)
  • 焦糖布甸椰皇子