人生去過態度最差嘅餐廳 沒有之一‼️入到餐廳啱啱坐低 個店員已經勁唔welcome咁話 「提提你啦 嚟度人頭$70 限時90分鐘 謝!絕!開電腦」真係得你呢間餐廳咁威會講到明係「謝絕」開電腦 ok你係老闆 你喜啦😀之後落order嘅時候 本身我哋諗住落咗主食先啦 之後先落甜品啦 然後個侍應就話 「要人頭$70喎 你哋知㗎何?」 駛唔駛啊 邊有一間餐廳咁樣無間斷地提住最低消費 隔咗唔夠5分鐘 另一個店員就走過嚟話 「我哋呢度係人頭$70 唔係人均$70喎 即係你唔可以一個人嗌兩杯嘢飲」 ??? 對唔住 我見識淺薄 真係第一次見一間餐廳set最低消費可以做到咁樣衰 淨係一路話我哋4個人 嗌2個主食 一定要加一杯正價嘢飲 唔可以跟餐 咁你可唔可以講吓人頭同人均嘅分別? 我唔知係佢間舖得兩檯客所以佢係咁bea住我哋啦 定係佢針對 但佢係全程 無錯係全程都bea住我哋嗰檯 再喺我坐低嘅第85分鐘準時比張單我哋 成個customer experience差到貼地去到嘢食啦嗌咗個burger啦 唔熱唔凍咁 之後嗌咗兩個佢間餐廳最出名?嘅甜品 咪就係無餡+麵包皮厚少少嘅泡芙+ 一啲凍嘅cream喺面
人生去過態度最差嘅餐廳 沒有之一‼️

去到嘢食啦

嗌咗個burger啦 唔熱唔凍咁 之後嗌咗兩個佢間餐廳最出名?嘅甜品 咪就係無餡+麵包皮厚少少嘅泡芙+ 一啲凍嘅cream喺面 老闆其實你呢間餐廳啲嘢食係熱食定凍食㗎

另外嗌咗個溫泉蛋明太子烏冬

umm 個烏冬個麵質係ok嘅 但係得蛋味同cream味 明太子呢? 呢個份量$92😅

呢間嘢食物又麻麻地 仲要態度咁差 真係比錢買難受😀