2024-05-11 166 瀏覽
呢日下晝同事話好耐冇食日本嘢 所以佢就建議咗嚟呢間日本餐廳食個lunch 我哋叫咗一人一個午市套餐 再加配咗兩份小食🥰九品壽司盛配油揚稻庭烏冬定食呢個係新推出嘅套餐 有齊晒壽司同埋稻庭烏冬 仲有一片油揚喺稻庭烏冬嘅面 甜甜地但同口感煙韌嘅稻庭烏冬好夾🍜 九品壽司包括有 三文魚 油甘魚 吞拿魚 劍魚 赤蝦 鰻魚 吞拿魚腩蓉軍艦 三文魚子軍艦 同海膽軍艦 全部都整得好靚 同埋用料幾新鮮🍣 一份定食仲包括麵豉湯 櫻花蝦沙律 茶碗蒸角切刺身丼定食望落好豐富✌🏻 三文魚粒 吞拿魚粒 劍魚粒 八爪魚粒 青瓜同埋玉子 一個丼飯滿足到好多個願望 定食同樣包括麵豉湯 櫻花蝦沙律及茶碗蒸 茶碗蒸入面有原隻蝦仁 蟹柳 白果 同埋菇 真係好有日本原創嘅風味🫢黃金軟殻蟹呢個非常推介大家嗌🦀 軟殼蟹加埋鹹蛋黃真係好邪惡呀😝 厚肉嘅軟殻蟹外層炸得好脆 側邊仲有紫菜包裹住一齊食 更加特別唐揚雞軟骨粒一碟嘅份量都幾多 送酒一流😂 入面唔會炸得太乾身 濟埋檸檬汁同點埋蛋黃醬就更可以減低油膩感🐥呢度嘅午市套餐免收加一服務費 所以性價比都幾唔錯 抵食得嚟味道都幾好👍🏻

九品壽司盛配油揚稻庭烏冬定食
九品壽司盛配油揚稻庭烏冬定食