餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

1K
2023-08-31 143 瀏覽
好耐冇食點心勒,去咗《添好運》食點心嘆返杯茶,咁熱嘅天氣好多人都想飲返杯冰凍飲品涼一涼,佢哋依家新出咗冷泡茶,可以過下茶癮之餘又透心涼除咗有冷泡茶,仲見佢出咗幾款新嘅點心,即刻叫嚟試試先╰☆話梅鮮凍淮山鮮凍淮山好冰涼,清新又爽口╰☆脆皮炸班蘭鮮奶外皮脆而不硬,内嫩可口,班蘭同鮮奶又幾夾喎!╰☆米網鮮蝦粟米忌廉卷脆口嘅米網包住鮮嫩嘅蝦肉同粟米,再加上濃郁嘅忌廉醬汁,滋味無窮╰☆泰式鮮肉脆餅配自家冬蔭醬唔使點醬都好好味,脆餅炸到金黃酥脆,鮮肉新鮮爽彈,美味多汁╰☆櫻花蝦珍菌醬撈粗麵粗麵彈牙掛汁,櫻花蝦有豐富嘅海鮮香氣,加上醬汁,咸香味十足╰☆酥皮焗叉燒包呢款我每次去都會叫嘅酥皮叉燒包 ,熱辣辣而且外脆內軟,搭配香甜嘅蜜汁叉燒內餡,一試就愛上🤤另外仲叫咗鮮蝦燒賣皇、晶瑩鮮蝦餃、鮮蝦腐皮卷、蜜味叉燒腸、白灼西生菜🥬同豉汁蒸鳳爪,最後食埋甜品杞子桂花糕,好滿足😌

除咗有冷泡茶,仲見佢出咗幾款新嘅點心,即刻叫嚟試試先

╰☆話梅鮮凍淮山
鮮凍淮山好冰涼,清新又爽口

╰☆脆皮炸班蘭鮮奶
外皮脆而不硬,内嫩可口,班蘭同鮮奶又幾夾喎!

╰☆米網鮮蝦粟米忌廉卷

╰☆泰式鮮肉脆餅配自家冬蔭醬
唔使點醬都好好味,脆餅炸到金黃酥脆,鮮肉新鮮爽彈,美味多汁

╰☆櫻花蝦珍菌醬撈粗麵
粗麵彈牙掛汁,櫻花蝦有豐富嘅海鮮香氣,加上醬汁,咸香味十足

╰☆酥皮焗叉燒包

另外仲叫咗
最後食埋甜品杞子桂花糕,好滿足😌