依間古早味蛋糕真係聽過好多次,正宗古早味,整一底都要3個鐘,仲要勁多口味唔會膩-🥚奶黃一打開就好香奶黃味!男朋友搶食🥲仲要唔係用豬油!健康好_多🥰奶黃香甜味,加埋蛋糕好濃郁綿密聽老闆娘講真係雪凍左仲好食佢仲濃過奶黃月餅🥰🥰😱.🍰巨無霸(星期六限定)抹茶紅豆巨無霸係有兩層餡料,大滿足紅豆蓉唔太甜,食得出好天然無加香精微甜更加食得出食材同蛋糕既香ε-(´∀`; )👍🏻抹茶蛋糕帶少少回甘,好清香清新利申我唔食加工嘅抹茶食品,依個我食咗好多舊男朋友都話冇見我食過抹茶嘅嘢🤣.蛋糕蛋味好香,又厚身,口感十足🌟真正古早味!整一底都要2-3個鐘,因為唔係用焗爐,古制做法唔會燶底仲好滑又濕潤鬆軟!咁仲整到黃金邊黃金底超香又好食🥰.低糖低油夠健康,又唔會膩!唔會太甜食到涸喉!新鮮食材,日本麵粉🥰仲要每日好多口味好驚喜!.大家有咩新口味嘗試都可以同老闆娘講下🤣唔同燙印適合送俾唔同人唔同節日🥰住得遠都可以訂然後地鐵站拎,住邊都可以食到美食🤙🏻

🥚奶黃
一打開就好香奶黃味!男朋友搶食🥲

仲要唔係用豬油!健康好_多🥰
奶黃香甜味,加埋蛋糕好濃郁綿密

聽老闆娘講真係雪凍左仲好食
佢仲濃過奶黃月餅🥰🥰😱

🍰巨無霸(星期六限定)抹茶紅豆
巨無霸係有兩層餡料,大滿足

紅豆蓉唔太甜,食得出好天然無加香精
微甜更加食得出食材同蛋糕既香ε-(´∀`; )👍🏻
抹茶蛋糕帶少少回甘,好清香清新
利申我唔食加工嘅抹茶食品,依個我食咗好多舊
男朋友都話冇見我食過抹茶嘅嘢🤣

蛋糕蛋味好香,又厚身,口感十足🌟

住得遠都可以訂然後地鐵站拎,住邊都可以食到美食🤙🏻