2024-04-22 6 瀏覽
南昌好耐冇過嚟呢邊行,夜晚見到呢間酸菜魚,用勁少女嘅粉紅裝修,就吸引咗入去價錢都非常之抵,有一個小食,一個甜品,一個主菜,一碗飯。$138 酸菜魚套餐酸菜魚好有誠意,仲用一個細嘅火一路熱煮,唔會凍。超鍾意食呢個夠酸嘅酸菜魚,魚片好滑溜,冇骨,勁大碟,兩個人share都好夠食。$118 口水雞套餐呢個餐差唔多有成半隻口水雞,雞肉非常之滑溜,雞皮都好滑。而且有小小麻辣。越食越過癮,好容易就食晒成碗飯。$38小酥肉呢個價錢,份量都好大碟,又係脆卜卜,我仲配口水雞個汁,超正!小食配咗一個酸辣土豆絲,鳳爪。土豆絲又係好夠味,鳳爪都整得好好食。另外配咗兩份炸鮮奶。炸到脆卜卜,入邊嘅鮮奶仲係熱辣辣好滑。另外怕辣,就叫咗杯手打檸檬茶,見到店員真係用手打,而且都好好飲,比起外面嘅都唔輸蝕。
南昌

價錢都非常之抵,有一個小食,一個甜品,一個主菜,一碗飯。

$138 酸菜魚套餐

$118 口水雞套餐