餐廳: 紅煮意
資訊:

2020-03-29 158 瀏覽
係openrice搵到呢間餐廳但地點其實有夠難搵跟據地址圍住幢大廈兜左個圈先知,因為入口唔係正面係警署同麥記中間果面先係入口番茄紅菜頭湯意外發現原來都係一種唔錯既配搭因為配左紅菜頭之後湯有番茄味但唔會好酸因為中和左反而有點甜甜地既味道普通法包,就咁食有d乾但用黎點湯就冇咩問題香草燒法式紐西蘭羊仔架一般餐廳都是2塊羊架呢度有3塊感覺cp值都幾高雖然冇問要幾成熟7成熟剛剛好易切又唔會過火因為有鹽同胡椒調味唔點燒汁會更加好食燒汁會搶左羊架既味道佢唔會話好大陣羊騷味如果都係膽心有騷味可以試下配埋薄荷醬燒雞扒拼烤菇雞扒普通但依然鎖住肉汁菇反而好食d即使烤完之後都仲Juicy 因為驚唔夠食所以叫多左個椒鹽薯條上碟果陣真係俾佢嚇親雖然40幾蚊但勁大兜熱辣辣炸起好好食薯條係實心有薯仔肉唔係只得粉同皮既薯條
係openrice搵到呢間餐廳
但地點其實有夠難搵
跟據地址圍住幢大廈兜左個圈先知,
因為入口唔係正面

湯有番茄味但唔會好酸
因為中和左
反而有點甜甜地既味道

跟餐麵包

普通法包,就咁食有d乾
但用黎點湯就冇咩問題

香草燒法式紐西蘭羊仔架