餐廳: 紅煮意
資訊:

2019-06-28 152 瀏覽
朋友係附近返工, 介紹我黎呢間係樓上既西餐廳, 話幾正, 咁就黎試下佢啦~間野係電影中心格黎, 要行樓梯上一樓, 我地食dinner~入到去發覺間野無咩人wor ~ 靜靜地仲好!睇一睇佢個set menu, 都幾多野簡, pizza pasta 飯都有^^首先當然係餐前蒜容包同紅湯~ 蒜容包焗得好香、脆身~ 紅湯味道正常~黑松露軟殼蟹意粉! 賣相唔錯wor~ 意粉有淡淡既黑松露香味、而且意粉唔太軟身,有彈性。軟殼蟹就炸得好香脆, 唔會有腥味! 唔錯唔錯!香煎鱸魚配薯菜~ 佢呢個係是日精選魚排黎既, 可能日日唔同, 有得配飯/意粉/薯菜~ 佢個魚煎得好香wor,配埋佢個白汁黎食, 一D魚腥味都無阿^^ 佢D配菜都幾新鮮、爽口最後個set仲有杯野飲既~ so far埋單兩個人245蚊, 呢個質素真係好抵食阿, 同埋佢夜晚無咩人, 岩哂朋友坐低傾下計, 唔使驚比人趕阿!!
入到去發覺間野無咩人wor ~ 靜靜地仲好!

黑松露軟殼蟹意粉

香煎鱸魚配薯菜