2018-05-31 36 瀏覽
難得同朋友相聚,當然要食得盡興。睇fb見到呢間野好吸引,就來試試,令我相當滿意門口養左好多生猛海鮮, 一睇就知食材新鮮呢間鋪主打花膠雞湯底同海鮮拼盤,一於叫來試試青瓜前菜。微辣,酸酸辣辣好開胃木耳比青瓜辣,偏麻辣。主角出場超香超大煲。入面有半隻雞同超多花膠。打邊爐之前當然要試下湯底。。。超香甜!!!!我空口飲左一碗主角2號都出場啦好大盤海鮮。上既時候仲有仙氣嫁哈哈一睇都知好新鮮呢個畫面真係靚到不得了超級大隻超級新鮮超級甜。最重要係無沙。呢碟牛肉又係不得了。嫩滑, 好香牛味, 必食我覺得炸魚皮同冰豆腐配呢個湯底食係一絕。索哂啲湯汁。齒頰留香打到咁上下,可以撈啲雞上來吃,唔好浪費。 因為煮左好耐既關係,肉質好軟,但又唔會無味,食落會有陣肉香味我地食果陣咁岩有promotion.like fb就有半隻乳鴿送。正!!!澳門仔無論食物定服務都令我好滿意。下次會再光顧

門口養左好多生猛海鮮, 一睇就知食材新鮮

呢間鋪主打花膠雞湯底同海鮮拼盤,一於叫來試試

青瓜前菜。微辣,酸酸辣辣好開胃

木耳比青瓜辣,偏麻辣。

主角出場

主角2號都出場啦
好大盤海鮮。上既時候仲有仙氣嫁哈哈
一睇都知好新鮮

呢個畫面真係靚到不得了

超級大隻超級新鮮超級甜。最重要係無沙。

呢碟牛肉又係不得了。嫩滑, 好香牛味, 必食

澳門仔無論食物定服務都令我好滿意。下次會再光顧
  • 花膠雞湯